Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Air Wick Levendula légfrissítő aeroszol spray 300 ml

890 Ft
Menny.:db
Egységár: 2.966,67 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Air Wick
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Leírás

Air Wick 6 in 1
1 – Prémium illat
2 – Megsemmisíti a szagokat
3 – Pillanatokon belül hat
4 – Akár 1 órán át hat
5 – Friss illat
6 – Illóolajokat tartalmaz

Levendula – A levendula és a bergamott színes fúziója a virágzó vörös geránium hozzáadásával.

FIGYELMEZTETÉS:
Mindig tartsa be a használati utasítást. NE PERMETEZZE KÖZVETLENÜL ÉTELRE VAGY ANYAGRA. Ne permetezze háziállatokra, háziállatok fekhelyére vagy közvetlenül felületekre. A flakon tartalmának nyomás alá helyezése és szándékos belélegzése egészségkárosodást vagy halált okozhat. Az arcától és a testétől ellenkező irányba permetezze. Kerülje a permet belégzését. Csak jól szellőző helyiségben használja. Szilárd felületeken csúszóssá válik. Néhány szilárd felület permetezéskor nedvessé válhat. Kerülje a megcsúszást illetve az elesést.

VESZÉLY
Air Wick légfrissítő aeroszol spray – Levendula.
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
www.rbeuroinfo.com

Hasznosítsa újra, ha üres. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

.