Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bref Power Aktiv Gel Flower WC tisztítószer 700 ml

990 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.414,29 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Bref
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Termék információk

Power Aktiv WC Tisztító Gel Flower biztosítja a higiénikusan tiszta és csillogó WC-t, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, megakadályozza a vízkő lerakódását. Használata után friss és hosszan tartó kellemes illatot hagy maga után. Gyermekbiztos zár: A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után finoman csavarja el a kupakot, kattanásig. Adagolja a WC-tisztítót közvetlenül a WC pereme alá. Hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le.
Találja meg kedvencét a Bref Power Aktiv WC tisztító variánsai között, melyek elérhetőek : Ocean; Flower, Lemon és Fenyő illatokban!

Összetevők

<5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok (amyl cinnamal)

Termékadatok

Külső cégek logói

Cleanright.eu, Green Dot, Möbius-szalag

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Gyermekbiztos zár: A nyitáshoz nyomja meg kattanásig a kupak két oldalát és csavarja balra. Használat után finoman csavarja el a kupakot, kattanásig. Adagolja a WC-tisztítót közvetlenül a WC pereme alá. Hagyja hatni néhány percig, majd öblítse le. Erős szennyeződés esetén használja a WC kefét.

Tárolás

Állítva tárolja és szállítsa. Tárolási hőmérséklet: +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól (lsd a csomagoláson) számított 3 évig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

.