Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

The Pink Stuff mosógél szenzitív 960ml

3.540 Ft
3.290 Ft
250 Ft 7%
Menny.:db
Egységár: 3.427,08 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: The Pink Stuff
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

The Pink Stuff folyékony mosószer, 32 mosás, 960 ml

A nem bioérzékeny gél mosószert a szülészeti kórházak jóváhagyták, és bőrgyógyászatilag tesztelték, mivel kíméletes a bőrhöz. Gondosan megtervezett a foltok eltávolítására, miközben friss és gyümölcsös illatot áraszt a csillogó tisztaságért és 7 napos frissességért.

Koncentrált zselénk azonnal munkába áll, gyors mosást tesz lehetővé alacsony hőmérsékleten.

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Gyengéd a bőréhez
  • Frissesség 7 napig

Használati utasítás: Egyszerűen használja a beosztásos fedelet az adagoláshoz, és helyezze be közvetlenül a mosógép dobjába, a ruhanemű tetejére.

Kezelési útmutató: Mindig kövesse a ruhák címkéjén található utasításokat, és aszerint válogatja szét. Adagolás a szennyezettség mértékének és a víz keménységének megfelelően. Kerülje a használatát selyem vagy gyapjú szöveteken.

Hozzávalók: lásd a csomagolást. A műszaki adatokért látogasson el a www.dpi.uk.net oldalra

Figyelmeztetések: A termék benzolszulfonsavat, C10-13 monoalkil származékokat, etanol-amin vegyületeket, nátrium-laureth-szulfátot, C12-14 Pareth-7-et tartalmaz. Bőrirritációt okoz. Erős szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt olvassa el a címkét. A szennyezett bőrfelületet használat után alaposan le kell mosni. Viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha szükséges, és ha ez könnyen megtehető. Folytassa az öblítést. Ha bőrirritáció lép fel, forduljon orvoshoz. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. A tartalom/tartály ártalmatlanítása a hatályos nemzeti előírásoknak megfelelően történik.

Használat után helyezze vissza a beosztásos kupakot. Tárolja a terméket száraz és hűvös helyen, napfénytől védve, és ne tegye ki szélsőséges hőmérsékletnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.