Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

The Pink Stuff padlótisztító folyadék 1L

1.990 Ft
1.490 Ft
500 Ft 25%
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: The Pink Stuff
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

A Pink Stuff Miracle All Purpose Floor Cleaner egy univerzális felmosó folyadék, amely tiszta, friss és ragyogóan fényes padlót és felületeket hagy maga után. A The Pink Stuff jellegzetes, friss és gyümölcsös illatát árasztja.

  • Eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket
  • Frissességet és ragyogó felületeket hagy maga után
  • Vegán és állatkisérletmentes
  • Szeptikus tartállyal ellátott háztartásokban is használható 

Használati utasítás: Nagyobb felületek esetében fel kell hígítani: öntsön 2 kupaknyi (60 ml) oldatot 5 liter vízhez. Padlókon, falakon, csempéken és fényezett felületeken is használható. Hígítás esetén az alkalmazás után nem kell leöblíteni. Kisebb felületeken alkalmazza hígítás nélkül: szekrények, mosdókagylók, WC és fürdőszobai, valamint konyhai felületek tisztítására is alkalmas. Használat után mindig öblítse le. 

Csak hígítva alkalmazza festett és lakkozott felületeken. Kétség esetén először tesztelje egy feltűnésmentes területen. Ne használja nem mosható felületeken, pl. viaszolt vagy kezeletlen fán.

A szennyeződések ellensége 1938 óta. Szórakozássá teszi a takarítást! 

Származási hely: UK (Egyesült Királyság)  

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok. Tartalmaz továbbá: parfümöt (limonén). Az összetevők teljes listája a www.dpi.uk.net oldalon található.

VIGYÁZAT: A Pink Stuff The Miracle All Purpose Floor Cleaner súlyos szemirritációt okozGyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkét. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: néhány percen át, óvatosan öblítse ki vízzel. Ha vannak, távolítsa el a kontaktlencséit és folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll azonnal kérjen orvosi segítséget. Viseljen védőkesztyűt/szemvédőt. A szennyezett bőrt a kezelés után alaposan mossa le. A tartalmat/tartályt a helyi előírásoknak megfelelően dobja ki. Tárolási utasítások: tárolja felfelé állítva, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen és soha ne tegye ki magas hőmérsékletnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.