Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vanish Folttisztító por 470g

1.690 Ft
Menny.:db
Egységár: 3.595,74 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Vanish
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás és Paraméterek

Jellemzők

Eltávolítja a foltokat, Megakadályozza a színek összemosódását, Minimalizálja a kellemetlen szagokat, Higiénikus tisztítás, Fokozza a mosás hatékonyságát, Klórmentes

Termék információk

Segít megduplázni ruhái élettartamát!*
Hogy ruhái tovább élhessenek**
Biztonságosan használható a mindennapi színes és fehér textíliákon, mint például a pamut. *A mosási ciklus kiegészítéseként használt Vanish fokozottan segít megóvni a ruhái színét és anyagát, a szimplán mosószerrel történő mosással szemben. Pamut és pamutpoliészter ruhákon tesztelve. **A mosás során használt Vanish a foltok eltávolításával, a nemkívánatos elszíneződés megelőzésével és a kellemetlen szagok minimalizálásával meghosszabbítja ruháinak élettartamát.

Összetevők

> 30%: oxigén alapú fehérítőszerek, <5%: nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, zeolitok, enzimek, illatszerek, www.rbeuroinfo.com

Termékadatok

Eredet

Származási hely: EU

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató

Előkezelés
10 gramm porra öntsön legfeljebb 40°C-os meleg vizet úgy, hogy teljesen befedje. Kevergesse 30 másodpercig. Kenje a keveréket a foltra. Ha szükséges, dörzsölje bele. Mossa át és szárítsa meg a kanalat, mielőtt visszateszi a tégelybe. Előkezelés után a szokásos módon mossa ki a ruhát.

Áztatás
Tegyen egy kanál port 4 L vízhez. Az áztatási idő maximum 1 óra színes textíliáknál, maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után a ruhaneműt mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba.
1 kanál=60 ml

Mosás
Töltse a mosógép mosószer adagolójába a mosószerrel együtt. Makacs, beszáradt foltok esetén 1 kanállal. Átlagos foltok esetén 1/2 kanállal.
Adjon egy kanállal minden mosáshoz.

Felhasználási javaslat
Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén lévő mosási utasítást. Használat előtt a színtartást ellenőrizze a szövet egy rejtett részén. Öblítse ki és hagyja megszáradni. Minden használat után zárja vissza a fedelét, és a Vanish port tartsa száraz, hűvös helyen. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes részeit meg kell ismételni. Ne használja selyem-, gyapjú- vagy bőrruhákhoz. Ne használja bevonatos vagy kezelt felületeken, például fán, fémen stb. Fémkapcsokat tartalmazó vagy lángálló anyaggal felületkezelt textíliákon ne használja. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne szennyezze be a tégelyben lévő terméket. Összekeverés után ne hagyja az oldatot lezárt tartályban. Az oldat folyamatosan oxigént bocsát ki, emiatt az edényben túlnyomás alakulhat ki és szivároghat.

Tárolás

Zárja vissza a fedelet minden használat után és tárolja hűvös, száraz helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

.